Κατηγορίες
ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΜΙΣΘΩΣΗ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ

Το Δημοτικό Σχολείο Νεοχωρίου απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για τη μίσθωση ενός (1) λεωφορείου των είκοσι (20) θέσεων ,  διότι πρόκειται να πραγματοποιήσει εκπαιδευτική εκδρομή  στη Θεσσαλονίκη, για παρακολούθηση θεατρικής παράστασης, στο θέατρο «Αριστοτέλειον», την Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2022.

Ώρα αναχώρησης: 8:15 από την  αυλή του σχολείου

Ώρα επιστροφής 13:30

Όροι και προϋποθέσεις:

  • Διασφάλιση ότι το λεωφορείο με το οποίο θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή πληροί τις απαιτούμενες από το νόμο προδιαγραφές για τη μεταφορά μαθητών .
  • Σε περίπτωση που δε θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή στις προβλεπόμενες ημερομηνίες λόγω ανωτέρας βίας , δε θα έχει καμία επιβάρυνση το σχολείο.
  • Για τις παραπάνω υπηρεσίες ζητείται η τελική συνολική τιμή (με ΦΠΑ) της εκδρομής.
  • Η αποδοχή των όρων της παρούσας πρόσκλησης δεσμεύουν το τουριστικό γραφείο και οι όροι αυτοί υποχρεωτικά πρέπει να αναφέρονται στο ιδιωτικό συμφωνητικό.
  • Με την προσφορά, θα κατατεθεί από το ταξιδιωτικό γραφείο απαραιτήτως και υπεύθυνη δήλωση  ότι  διαθέτει το ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο πρέπει να βρίσκεται  σε  ισχύ. 

 Αποστολή προσφορών στο e-mail  του σχολείου: mail@dim-neoch.chal.sch.gr  μέχρι 15/2/2023.

Από τον/την ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ

Το σχολείο μας βρίσκεται στο Νεοχώρι της Χαλκιδικής που υπάγεται στο Δήμο Αριστοτέλη. Απέχουμε περίπου 80 χιλιόμετρα από η Θεσσαλονίκη. Βρισκόμαστε πάνω στον οδικό άξονα Θεσσαλονίκης-Ιερισσού. Το σχολείο μας λειτουργεί ως 3/θέσιο.